Sommarprogram

Miniatyrbild

Miniatyrbild3 och 4 juli kommer Gunhild Carling med familj till Backagården Österlen. Gunhild med familj är på hemmaplan igen och släpper loss i exklusiv Sverigekonsert på Backagården.
BOKA HÄR

Miniatyrbild

Robin Paulsson är en av våra mest folkkära och underhållande programledare och komiker.
Den 7 juli kommer han till oss på Backagården

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3 skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.

Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.Som programledare ser vi Robin nu i det underhållande faktaprogrammet "Fråga Lund" i SVT och 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner!

Allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow Robins som är ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s hösttablå. Våren 2020 var Robin tillsammans med Marika Carlsson deltagare i frågesportprogrammet Alla mot Alla som sändes på Kanal 5.

Backagården 7/7 2023
Mat/sittplats+ konsertbiljett: kl 18.00
Barplats showbiljett:kl 19.00
Showstart kl 20.00
OBS! Notera att biljetter med mat garanteras sittplats. Köper man enbart entré utan mat så får man i mån av plats. Men det kan inte garanteras.
Välj mellan: Ceasarsallad med kyckling eller räksallad
Vegansk/ vegetariskt - tofusallad

Backagården med sitt underbara växthus inbjuder till en trivsam miljö för en lyckad kväll. För att säkerställa att ni sitter tillsammans i ett sällskap så rekommenderar vi att ni köper biljetterna samlat istället för separat.

Välkomna

BOKA HÄR
MiniatyrbildJan Lundgren med vänner kommer traditionellt till oss på Backagården 13,14,15 juli 2023( tors,fre,lör)
En underbar musikupplevelse som traditionsenligt sker under druvorna i växthuset. Max 150 platser, så först till kvarn Det finns möjlighet att beställa sallad till via ticketmaster. Vi har serveringstillstånd! Pris 395:-
BOKA HÄR
MiniatyrbildComedy carneval med 4 standup akter, 29 juli

Cirkusdirektörerna Henrik Nyblom, Petrina Solange och Magnus Betnér bjuder in till en färgsprakande standupupplevelse och kommer till Löderup. Vid sin sida har trion ett gäng handplockade komiker och på Backagården har man med sig ingen mindre än Messiah Hallberg!

Henrik Nyblom Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. Nyligen har man kunnat se honom i SVT-succén Bäst i test och med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.

Petrina Solange Petrinas förmåga att på bred skånska leverera skadeglada skämt, med ett brett, oskuldsfullt leende har blivit lite av ett signum. Hon har under de senaste åren etablerat sig som en av Sveriges främsta stand up-komiker. Flerfaldigt prisbelönad och med sin smarta, råa och hjärtliga humor har hon fått en hängiven publik över hela landet.

Magnus Betnér Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje show skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre har Magnus åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans.

Messiah Hallberg Sin generations bästa standupkomiker brukar Messiah Hallberg beskriva sig själv som. Kanske har han rätt. Med en enorm integritet och en arbetsmoral få kan matcha så har Messiah sedan debuten blivit ett känt ansikte i tv och en lika känd röst i podd och radio. I våras tog Messiah även över programledarskapet i Svenska Nyheter på SVT. Hörs fem dagar i veckan i sin podcast The Daily Messiah.


BOKA HÄR
MiniatyrbildAnkan standup på Backagården Backagården fredag 25/8 2023, Mat/sittplats+ konsertbiljett: kl 18.00, Barplats showbiljett:kl 19.00, Showstart kl 20.00
Anders ”Ankan” Johansson utsågs 2020 till årets manliga komiker och samma år gjorde han stor succé i tv-program som ”Bäst i test” och ”På spåret på SVT”. Anders är för många känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans. Pris 395:-
BOKA HÄR